Ghid de utilizare

GHID COMPLET DE UTILIZARE PENTRU PORTALUL NOSTRU DE PROMOVARE .

 1. ÎNREGISTRAREA ÎN SITE . Pentru a putea crea anunțul sau anunțurile care vor fi promovate este necesar să creați un cont de utilizator în site-ul nostru . Cum facem asta ? Foarte simplu . În maxim 30 de secunde aveți contul creat și puteți începe să publicați anunțurile care vor fi promovate .   Dați click pe butonul  ÎNREGISTRARE notat cu numărul 1 în imaginea de mai jos , introduceți adresa dumneavoastră de email  în câmpul notat cu numărul 2 , stabiliți o parolă care doriți să o folosiți în câmpul notat cu numărul 3  , bifați căsuța că a-ți citit termenii si condițiile notată cu numărul 4 și apăsați butonul  Înregistrare , notat cu numărul 5 în imaginea de mai jos . Gata . Contul dumneavoastră a fost creat .

 

2. VERIFICAȚI CĂSUȚA DE EMAIL A DVS  . Odată ce ați dat click pe butonul înregistrare , serverul nostru a trimis un mesaj de bun venit către adresa dumneavoastră de email  . Intrați în căsuța dvs de email și verificați dacă a-ți primit emailul . DACĂ MESAJUL TRIMIS DE PLATFORMA NOASTRĂ NU APARE ÎN CĂSUȚA DE INBOX VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI ȘI CĂSUȚA DE SPAM , deoarece este posibil ca unele mesaje să ajungă în căsuța de spam . Dacă a-ți găsit mesajul înseamnă că totul a decurs bine ( uneori se mai ivesc unele erori pe server și este posibil să nu primiți mesajele ) și acum autentificați-vă în portalul nostru cu ajutorul adresei de email și a parolei stabilite de dumneavoastră la crearea contului ( ATENȚIE . Memorați parola deorece cu ajutorul ei o să vă logați în platformă și noi nu avem acces la parola dvs . În cazul în care o pierdeți sau o uitați singura posibilitate de a vă autentifica în contul dvs este să generați altă parolă ) .

 

3. CONFIGURAREA PROFILULUI . Vă autentificați în site cu ajutorul adresei de email și a parolei stabilite de dvs  . O să vă apară un panou de administrare ca în imaginea de mai jos . Dacă doriți să schimbați parola stabilită inițial cu una nouă , vă rugăm să dați click pe butonul DETALII CONT și să introduceți datele necesare , respectiv parola actuală ( cea creată de dvs  ) și parola nouă ( cea care doriți să o utilizați acum ) . Dați click pe butonul SALVAȚI MODIFICĂRILE și gata , noua parolă a fost salvată . De acum o să vă autentificați cu ajutorul adresei de email și a parolei stabilite de către dumneavoastră . Vă rugăm să salvați undeva parola deoarece de acum înainte o să vă autentificați cu ajutorul acestei parole .

4. CREAREA ANUNȚULUI SAU A ANUNȚURILOR CARE VOR FI PROMOVATE . Ca și în toate celelalte platforme de promovare online ( Google Ads , Facebook Ads , Twitter Ads , etc ) este nevoie să creați un anunț , o descriere a afacerii , produselor sau serviciilor dumneavoastră , care va fi promovat prin intermediul  platformei noastre și a celorlalte platforme folosite de noi  . Pentru a face asta trebuie să dați click pe butonul ADĂUGAȚI ANUNȚ din partea dreapta sus a site-ului , ca în imaginea de mai jos .

 

După ce dați click pe acest buton o să fiți directionat în secțiunea de creare a anunțului . Prima dată va trebui să alegeți categoria – domeniul de activitate al afacerii dumneavoastră . Am creat cateva categorii principale însă nu putem cuprinde toate domeniile de activitate fără să supraîncărcăm site-ul cu informații obositoare . Alegeți una dintre categoriile principale în care se încadrează afacerea dumneavoastră . Dacă afacerea dumneavoastră nu se încadrează la nici una dintre aceste categorii predefinite , vă rugăm să alegeți categoria ALTE AFACERI .

 

 

 

 După ce a-ți selectat categoria sau domeniul de activitate o să fiți direcționat către pagina cu pachetele de  serviicii de promovare . Selectați unul dintre pachetele de servicii oferite de către noi ( cel de care aveți nevoie pentru afacerea dvs ) și dați click pe butonul CUMPĂRĂ pentru a putea publica anunțul sau anunțurile aferente pachetului de publicitate ales . O să fiți direcționat către pagina de editare a anunțului . PLATA EFECTIVĂ A PACHETULUI DE PUBLICITATE SE VA FACE DOAR DUPĂ COMPLETAREA DETALIILOR ANUNȚULUI CAND O SĂ DAȚI CLICK PE BUTONUL PUBLICĂ ANUNȚ , O SĂ FIȚI DIRECȚIONAT CĂTRE PAGINA DE PLATĂ A PACHETULUI DE PUBLICITATE ALES DE DVS  . Vă rugăm să completați corect toate datele : nume , denumire societate , adresa , numar de telefon , adresa de email , deoarece odată cu finalizarea plății se va genera o factură și legislația din Romania cere ca factura să cuprindă date complete despre cumpărător . Pe de o parte factura este o dovadă că a-ți achiziționat servicii de publicitate de la noi și pe de altă parte factura este deductibilă fiscal ca și cheltuială pentru firma dumneavoastră și ca atare aveți nevoie de ea . Dacă sunteți persoană fizică oricum suntem nevoiți să vă emitem factură și ca atare vă rugăm să completați detaliile necesare în vederea emiterii facturii ( nume , prenume , adresă , număr de telefon , adresa de email ) Vedeți mai jos cum arată pagina cu pachetele de servicii oferite clienților noștrii .

 

 

Referitor la crearea conținutului anunțului , vă rugăm să îl editați cu grijă și cu atenție deoarece acesta va fi văzut de sute de mii de vizitatori și în esență este imaginea afacerii dumneavoastră  . Aici o să fie nevoie să completați toate detaliile necesare și utile despre afacerea , produsele sau serviciile dumneavoastră .

Este recomandabil să completați căt mai multe detalii utile despre afacerea , produsele sau serviciile dumneavoastră , astfel încat vizitatorii să aibă o imagine completă despre dvs și afacerea dvs și să vă poată găsi ușor prin intermediul platformei noastre și să dea click pe linkul către site-ul dumneavoastră sau către paginile sau profilele dumneavoastră în rețelele sociale  .În ultima perioadă datorită supraofertei de produse și servicii clienții au devenit tot mai pretențioși și selectivi , se informează atent înainte să cumpere , compară prețurile și condițiile comerciale , analizează atent caracteristicile produselor sau serviciilor , așa că este recomandat să le furnizați toate detaliile necesare pentru a putea alege să devină clienții dumneavoastră .

 

 

COMPLETAȚI DETALIILE NECESARE . Parcurgeți această pagină și completați toate detaliile necesare . Oferind detalii complete , inclusiv linkurile paginilor sau profilelor din rețelele sociale și numere de telefon ( dacă aveți și numere pentru whatsapp , telegram , viber , signal ) pentru contact , șansele să atrageți mai mulți vizitatori sunt mult mai mari . Noi vă garantăm un anumit număr de vizitatori prin intermediul pachetelor de publicitate oferite însă puteți obține mult mai mulți vizitatori decat cei garantați de serviciul nostru ( GRATIS . Nu percepem taxe suplimentare pentru un număr mai mare de vizitatori către afacerea dumneavoastră ) .

După ce a-ți completat toate detaliile despre afacerea produsul sau serviciul oferit , ajungeți la finalizarea și postarea anunțului . Dacă doriți să vedeți cum va arăta anunțul apăsați butonul PREVIZUALIZARE . Dacă nu doriți să vedeți cum va arăta , dați click pe Săriți peste previzualizare și postați anunțul . O să fiți direcționat către pagina de plată a serviciilor oferite de către noi . Introduceți toate datele necesare și plătiți pachetul de servicii ales de dumneavoastră . După finalizarea plății anunțul dumneavoastră urmează să fie examinat de un membru al echipei noastre . Dacă există erori , greșeli sau neconcordanțe o să fiți contactat pentru a corecta aceste erori . Dacă anunțul respectă toate criteriile necesare , va fi aprobat și ca urmare va începe să primească vizite .

 

PLATA PACHETULUI DE PROMOVARE . DUPĂ COMPLETAREA DETALIILOR ANUNȚULUI CAND O SĂ DAȚI CLICK PE BUTONUL PUBLICĂ ANUNȚ , O SĂ FIȚI DIRECȚIONAT CĂTRE PAGINA DE PLATĂ A PACHETULUI DE PUBLICITATE ALES DE DVS  . Vă rugăm să completați corect toate datele : nume , denumire societate , adresa , numar de telefon , adresa de email , deoarece odată cu finalizarea plății se va genera o factură și legislația din Romania cere ca factura să cuprindă date complete despre cumpărător . Pe de o parte factura este o dovadă că a-ți achiziționat servicii de publicitate de la noi și pe de altă parte factura este deductibilă fiscal ca și cheltuială pentru firma dumneavoastră și ca atare aveți nevoie de ea . Dacă sunteți persoană fizică oricum suntem nevoiți să vă emitem factură și ca atare vă rugăm să completați detaliile necesare în vederea emiterii facturii ( nume , prenume , adresă , număr de telefon , adresa de email ) Vedeți mai jos cum arată pagina cu pachetele de servicii oferite clienților noștrii .  Pagina de plată arată ca în imaginea de mai jos .

MODALITĂȚI DE PLATĂ . La această oră puteți plăti pachetele noastre de servicii în 3 moduri . În curînd o să avem disponibilă și opțiunea de plată cu cardul oferită de BTPay ( serviciul de plăți online furnizat de Banca Transilvania )

 • VIRAMENT BANCAR . Dacă doriți să plătiți cu ordin de plată prin virament bancar vă rugăm să selectați opțiunea de plată VIRAMENT BANCAR , ca în imaginea de mai sus . În acest caz o să bifați căsuța că ați citit și sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului web și o să dați click pe butonul PLASEAZĂ COMANDA . Acum anunțul și comanda dumneavoastră au fost salvate și după confirmarea plății anunțul dumneavoastră va fi verificat și apoi publicat . După finalizarea comenzii vă rugăm să efectuați plata serviciului către : SC LEGIG BGM SRL .  Cont IBAN : RO98 BTRL RONC RT04 7550 7801 . Banca Transilvania Oradea . La explicația plății vă rugăm să treceți numărul comenzii și numele pachetului de promovare achiziționat ( de exemplu : Pachet Promovare Silver ) . După ce contravaloarea pachetului de servicii va intra în contul nostru o să verificăm și ulterior verificării o să publicăm anunțul dvs . Dacă există nereguli sau erori în legătură cu anunțul dumneavoastră o să vă contactăm pentru a le lămuri .
 • PAYPAL . Dacă aveți cont PayPal atunci puteți să plătiți cu contul dvs de PayPal . Pentru asta bifați ca opțiune de plată PayPal ca în imaginea de mai jos și apoi dați click pe butonul Plătește cu PayPal și o să fiți direcționat către pagina de plată PayPal . O să introduceți adresa dvs de email și parola de la contul PayPal și o să finalizați plata . După finalizarea plății o să procesăm comanda dvs , o să verificăm anunțul și o să îl publicăm . Dacă există nereguli sau erori în legătură cu anunțul dumneavoastră o să vă contactăm pentru a le lămuri .
 • PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR . Dacă doriți să plătiți comanda cu cardul de credit sau debit la fel în prima fază bifați ca opțiune de plată PayPal . Pentru finalizarea plății dați click pe butonul CARD DE DEBIT ȘI DE CREDIT . O să se deschidă un formular în care va fi nevoie să introduceți numărul cardului bancar , data la care expiră cardul și codul de siguranță al cardului ( CVV ) compus din 3 cifre care se află tipărit pe spatele cardului bancar . PLATA CU CARDUL BANCAR ESTE PROCESATĂ DE CĂTRE PAYPAL , CEL MAI MARE ȘI MAI SIGUR PROCESATOR DE PLĂȚI ELECTRONICE LA NIVEL MONDIAL . NU AVEM ACCES LA DATELE CARDULUI BANCAR INTRODUSE DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI PLATA SE FACE ÎNTR-UN MEDIU ULTRA SECURIZAT OFERIT DE CĂTRE PAYPAL AȘA CĂ NU AVEȚI NICI UN TEMEI DE ÎNGRIJORARE SAU RETICENȚĂ .

După finalizarea plății o să fiți direcționat în pagina de confirmare a comenzii dumneavoastră care o să arate ca în imaginea de mai jos ( am șters datele beneficiarului comenzii din motive de confidențialitate )  . Aici aveți și detaliile necesare dacă doriți să faceți plata prin virament bancar . După asta dați click pe butonul  Mergeți la panoul de administrare și o să fiți direcționat în panoul contului dumneavoastră .

GATA . Anunțul a fost postat . Dacă a-ți achiziționat unul dintre pachetele BUSINESS sau PREMIUM care conțin mai multe anunțuri , și doriți să postați celelalte anunțuri aferente pachetului de publicitate cumpărat , urmați aceași pași dand click pe butonul ADAUGĂ ANUNȚ , selectați categoria și postați detaliile anunțului iar la final apăsați butonul pentru postarea anunțului .

SFATURI UTILE PENTRU A OBȚINE UN MAXIM DE EFICIENȚĂ DE LA CONȚINUTUL ANUNȚULUI  :

 • Dacă aveți un pachet cu mai multe anunțuri ( pachetele BUSINESS și PREMIUM au incluse un număr de 3 respectiv 10 anunțuri diferite ) vă recomandăm să creați un anunț general despre afacerea dumneavoastră ( o prezentare a afacerii în detaliu ) și celelalte anunțuri rămase aferente pachetului de promovare cumpărat ( 2 rămase excluzând anunțul privind prezentarea afacerii dvs , în cazul pachetului BUSINESS  sau 9 în cazul pachetului PREMIUM ) să fie despre produse sau servicii distincte oferite de către dumneavoastră ( de exemplu : parchet laminat din stejar , gresie porțelanață import , servicii de deratizare București , etc ) .
 • Folosiți titlu scurt și la obiect de maxim 60 de caractere ( litere și cifre sau doar litere ) DE EXEMPLU : IMPORTATOR COSMETICE PROFESIONALE ,  SERVICII DE MUTĂRI SECTORUL 2   sau  TELEFOANE SAMSUNG S10 +   sau TRANSPORT MARFĂ INTERN  , etc . Nu vă hazardați să publicați un titlu lung deoarece afectează partea de optimizare SEO a portalului nostru și ca atare ne permitem să îl corectăm iar în secundar nimeni nu are răbdare să citească titluri astronomice fără obiect . Detaliile complete referitoare la afacerea , produsele sau serviciile dumneavoastră se pot trece la descriere unde nu există impusă o anumită limită pentru lungimea și complexitatea descrierii .
 • Adăugați toate detaliile de contact  ( site web , link pagină facebook , link youtube sau alte linkuri , cum ar fi linkul produsului sau serviciului în site-ul dumneavoastră , număr de telefon mobil , număr whatsapp , număr telegram sau alt serviciu de mesagerie  ) deoarece vizitatorii pot și sigur o să caute informații despre afacerea , produsul sau serviciul oferit și pe alte rețele sociale sau vor dori să vă contacteze prin intermediul serviciilor de mesagerie cum ar fi whatsapp , telegram , viber sau signal . Cu cât informațiile sunt mai complete și utile cu atât mai mult șansele dumneavoastră de a transforma vizitatorul în viitorul dumneavoastră client fidel sunt mai mari .
 • Adăugați o descriere concisă și la obiect , deoarece nimeni nu are răbdare să citească romane on-line , dar nici prea scurtă , astfel încât vizitatorii să poată găsi toate informațiile necesare despre afacerea dumneavoastră și despre produsul  sau serviciul oferit . Nu limităm lungimea sau mărimea conținutului descrierii , astfel că este la latitudinea dumneavoastră cum o concepeți . Este posibil ca în perioada de analiză să vă formulăm sugestii și recomandări pentru îmbunătățirea și eficientizarea conținutului .
 • Încărcați poze sugestive referitoare la afacerea , produsul sau serviciul dumneavoastră , de preferat poze reale nu copiate de pe internet  . Pozele pot și chiar este recomandat să conțină și logo-ul afacerii dumneavoastră , pot să conțină și adresa site-ului web , adrese de email , numere de telefon sau alte informații care credeți dvs că sunt relevante pentru afacerea dumneavoastră . Astă ajută la creșterea recunoașterii brandului dumneavoastră .

INTERDICȚII :

Vă rugăm să nu folosiți sau utilizați următoarele modalități de postare , care duc la respingerea sau întarzierea publicării anunțului pînă acesta va fi modificat sau corectat , astfel încât să corespundă regulilor generale de publicare . Acceptăm spre publicare toate tipurile sau nișele de afaceri legale ( chiar și din categoriile ADULT , PHARMA , TUTUN , CAZINOURI , PARIURI ONLINE , CBD , SEX SHOP și altele ) însă vă rugăm să țineți cont că marea majoritate a rețelelor online nu acceptă astfel de afaceri și riscăm să fim penalizați . Ca atare vă rugăm să concepeți și redactați anunțurile într-un mod corect care să respecte condițiile de minimă decență și bun simț . Sub acest aspect NE REZERVĂM DREPTUL SĂ CENZURĂM ANUNȚURILE CARE ÎNCALCĂ ACESTE PREVEDERI .

 • NU folosiți termeni sau expresii vulgare sau jignitoare care pot aduce ofensă cuiva – acesta este un portal de publicitate pentru afaceri nu de Can-Can
 • NU postați același anunț de mai multe ori
 • NU postați titluri sau conținut care să facă referire strict la acte sexuale
 • NU postați anunțuri care oferă servicii sau produse ilegale ( arme , droguri , acte de violență fizică și altele )
 • NU postați imagini cu organe sexuale sau scene de sex explicite ( imagini cu persoane în lenjerie intimă sau costum de baie nu intră în această categorie , deci pot fi publicate )
 • NU postați imagini cu violență explicită sau alte imagini care fac referire la activități ilegale

ÎNCĂLCAREA ACESTOR INTERDICȚII DUCE LA ÎNTÂRZIEREA PUBLICĂRII ANUNȚULUI PÎNĂ CÂND ACESTA VA FI CORECTAT SAU MODIFICAT ASTFEL ÎNCÂT SĂ RESPECTE LEGISLAȚIA ÎN VIGOARE ȘI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI NOSTRU .