Funcții Panou de Administrare

Odată cu crearea contului în platforma noastră o să aveți la dispoziție un panou de administrare unde puteți să urmăriți indicatorii metrici ( număr de vizite , număr de vizitatori , platforme de unde vin vizitatorii , etc ) ai anunțurilor dumneavoastra , puteți gestiona numărul de anunțuri publicate , puteți edita sau modifica anunțurile publicate , puteți șterge anunțurile publicate și alte funcții necesare pentru administrarea profilului dumneavoastră de utilizator . Panoul de administrare arată ca în imaginea de mai jos .

EXPLICAȚII PENTRU UTILIZARE ȘI INTERPRETARE PANOU :

Anunțuri Publicate – Este numărul total de anunțuri publicate de către dumneavoastră în platforma noastră .

Anunțuri în așteptare – Este numărul de anunțuri care încă nu au fost aprobate de către administratorul platformei în vederea promovării lor . Verificarea și aprobarea anunțurilor poate dura maxim 24 de ore în funcție de volumul de muncă existent la acel moment .

Promovări Active – Este numărul de anunțuri care trec printr-un sistem mai complex și automat de rotire și distribuire a anunțurilor în vederea expunerii crescute și a cresterii impactului în fața publicului  ( INACTIV ) . Va fi activ după data de 15.11.2021 .

Vizitatori în această săptămană – Este numărul total de vizitatori care a interacționat cu anunțul dumneavoastră pentru săptămana în curs

Vizualizări – Este numărul total de vizualizări a anunțurilor publicate ( dacă aveți mai multe anunțuri în acest panou vă arată numărul total de vizualizări pentru toate anunțurile aferente contului dumneavoastră )  pentru o anumită perioadă de timp ( ultimele 24 de ore , ultimele 7 zile , ultimele 30 de zile , etc )

Vizitatori unici – Este numărul total de vizitatori care au accesat anunțul dumneavoastră ( aceștia pot să caute anunțul de mai multe ori și asta înseamnă vizualizări )

Top Locații – Vă arată țările sau locațiile de unde vin vizitatorii pentru anunțul dumneavoastră ( de exemplu Romania , Ungaria , Germania , etc )

Top Platforme – Este clasamentul platformelor web ( sisteme de operare ) prin intermediul cărora vin vizitatorii pentru anunțul dumneavoastră ( de exemplu Windows , Linux , IOS , Android , etc )

Top Browsere – Este clasamentul browserelor web de unde vin vizitatorii pentru anunțul dumneavoastră ( de exemplu Chrome , Opera , Safari , Firefox , Baidu , etc )

ADMINISTRARE ȘI MODIFICARE ANUNȚURI

Tot din panoul de control puteți administra și modifica anunțurile postate de dvs .Pentru a vedea detaliile referitoare la anunțurile postate de către dumneavoastră vă rugăm să dați click pe butonul ANUNȚURILE MELE din meniul superior al platformei și o să apară un panou ca și în imaginea de mai jos .

VIZUALIZAREA ANUNȚULUI

Dacă doriți să vedeți anunțul dați click pe titlul anunțului și o să vă redirecteze în pagina anunțului unde o să vedeți exact ce văd vizitatorii anunțului dumneavoastră .

MODIFICAREA ANUNȚULUI

Dacă doriți să faceți modificări la un anunț dați click pe EDIT și o să vă redirecteze în pagina de editare a anunțului unde puteți modifica toate detaliile anunțului sau puteți modifica doar o parte a anunțului . După ce operați modificările dorite asupra anunțului apăsați butonul SALVEAZĂ MODIFICĂRILE din partea de jos a paginii de editare și gata , anunțul dumneavoastră a fost modificat și acum apare cu noile detalii adăugate de către dumneavoastră .

STATISTICILE ANUNȚULUI

Dacă doriți să vedeți statisticile pentru fiecare anunț separat vă rugăm să dați click pe butonul STATISTICI și o să fiți direcționat către pagina cu statisticile fiecărui anunț separat . Aici puteți să vedeți câte vizualizări a avut anunțul pe o anumită perioadă de timp , care au fost platformele folosite pentru a vizualiza anunțul , care au fost browserele de unde a fost vizualizat anunțul și alte detalii statistice referitoare la anunț .

ȘTERGEREA ANUNȚULUI

Dacă doriți să ștergeți anunțul dați click pe ȘTERGEȚI și anunțul va fi șters ( atenție odată șters anunțul nu va mai putea fi repostat ) .

Acestea sunt principalele statistici și funcții oferite de panoul de administrare cu ajutorul căruia puteți urmări parametrii și datele analitice privind vizitele și vizitatorii anunțurilor dumneavoastră pentru o anumită perioadă de timp .