Descriere

Dacă doriți să obțineți cel mai bun randament de la o investiție atunci soluția noastră este ceea ce aveți nevoie . Cea mai sigură , cea mai eficientă , cea mai profitabilă afacere . Profit cuprins între 100 și 500 % lunar , cu muncă puțină și ușoară , fără stres , fără riscuri . Suntem specialișți în servicii de marketing online și optimizare pentru motoarele de căutare și am construit cateva portaluri online , pe segmente diferite de activitate cu ajutorul cărora puteți obține profit de minim 10-15.000 de euro lunar , deci într-un an puteți face profit minim de circa 120.000 - 180.000 de euro .

Este vorba despre portaluri de anunțuri și promovare segmentate pe diverse nișe de activitate iar sumele încasate vor fi taxele de publicare și promovare a anunțurilor postate în platformă de către utilizatori .

Estimare încasări minime : 1.000 de clienți x 10 euro = 10.000 euro lunar

Estimare încasări maxime : 30.000 de clienți x 10 euro = 300.000 euro lunar

CHELTUIELI LUNARE PENTRU SUȚINEREA AFACERII  : 

1. Hosting web = 10 euro

2. Salariu 1 angajat pentru mentenanță si relații cu clienții = 600 euro                             3.

3. Promovare Google Ads + Facebook Ads = 500-800 euro lunar

Total cheltuieli lunare maxime = 1410 euro

Profit minim LUNAR : 10.000 euro venituri - 1410 euro cheltuieli = 8590 euro lunar

Profit minim ANUAL: 120.000 euro venituri - 16920 euro cheltuieli = 103.080 euro ANUAL

AVANTAJELE ȘI BENEFICIILE ACESTUI TIP DE AFACERE :

- Nu necesită depozite , spații comerciale , anexe , transport , livrări  care ar spori cheltuielile și stresul generat de ele

- Nu necesită mulți angajați , este suficient 1 angajat , sau vă puteți ocupa chiar dvs de afacere , toată activitatea angajatului constă în contactarea clienților , trimiterea de oferte pe mail sau prin sms și whatsapp sau alte servicii de mesagerie , postarea de conținut în rețele sociale si alte rețele online , facturare , ajutor tehnic , etc .

- Nu trebuie să trimiteți produse prin curier sau poștă , nu vă loviți de retururi de marfă sau să rămaneți pe stoc cu marfă nevandabilă sau perisabilă .

- Dacă aveți o firmă sau activați în domeniul IT sunteți scutit de taxe conform programelor în vigoare ale Guvernului

- Flexibilitate maximă - nu este nevoie de un birou sau alt spațiu . Se poate gestiona afacerea de oriunde : de acasă , din mașină , din tren , de la restaurant , de pe plajă sau din orice alt loc . Aveți nevoie doar de un laptop , un telefon mobil și o conexiune la internet ( se poate genera hotspot de pe telefonul mobil pentru laptop )

- Odată cu trecerea timpului valoarea afacerii crește imens , deoarece domeniile web cu vechime se vand cu cateva sute de mii de euro ( cele medii ca si popularitate - cele care atrag zeci sau sute de mii de vizitatori unici zilnic valorează cateva milioane de euro doar numele de domeniu fără conținut )

- Investiție inițială minimă - În general pentru o afacere de la care să primesți profit de 10.000 de euro lunar , trebuie investit minim 200-300.000 de euro ( ca idee generală un hotel sau pensiune cu circa 25-30 de camere poate să rămană cu profit de 10.000 de euro lunar doar dacă are grad de ocupare de minim 90 % în acea lună și pentru asta are nevoie de minim 8-10 angajați )

- Rentabilitate maximă - În general randamentul unei afaceri sau mai bine zis profitul obținut în urma derulării unei afaceri în medie este de circa 5 % lunar , după scăderea cheltuielilor curente ( asta pentru o afacere care chiar merge  foarte bine ) și necesită investiții suplimentare în stocuri de marfă , spații pentru depozitate și desfacere , spații pentru birouri , logistică și multe altele .

CE VĂ OFERIM  ?

Va oferim un domeniu web premium

Vă oferim un site creat și optimizat ( toate domeniile noastre beneficiază de servicii seo premium si au autoritate a domeniului si a paginii foarte mare , beneficiază de mii de backlinkuri și semnale sociale ) pentru un anumit segment de afaceri , gata să aducă venituri din prima zi de activitate .

Vă oferim baze de date cu adrese de email si numere de telefon necesare pentru derularea afacerii .

Vă oferim consultanță și ajutor pentru derularea afacerii .

Vă oferim servicii de marketing digital și optimizarea SEO pentru site .

RĂSPUNSURI CLARE ȘI CONCISE LA ÎNTREBĂRI FRECVENTE  :

1. ESTE O PĂCĂLEALĂ SAU ÎNȘELĂCIUNE  ? NU . Nu este nici o păcăleală și nici o înșelăciune , orice om cu logica minimă și un gram de bun simț poate să înțeleagă că oferim cea mai bună oportunitate de afacere la cel mai mic preț posibil .

2. DE CE NU FACEM NOI ASTA ? EI bine , nu o facem din cateva motive foarte simplu de înțeles pentru oricine . Iată motivele : Avem 64 de astfel de platforme pe segmente diferite de activitate ( auto , imobiliare , servicii , adult , afaceri , locuri de muncă , etc ) plus cateva sute de alte domenii web , avem contracte în curs de derulare pentru diverse servicii în domeniul online , avem clienți în diverse segmente de afaceri cu servicii conexe și efectiv nu le putem administra eficient . Pentru a administra eficient toate aceste platforme am avea nevoie în plus față de ce avem acum , de cel puțin 64 de angajați care să se ocupe de administrarea și gestionarea acestor afaceri . Cei 64 de angajați ar trebui să fie în primul rand bine pregătiți din punct de vedere tehnic , să fie consiliați și supravegheați , să fie plătiți , să li se plătească impozite și diverse cheltuieli ocazionate de desfășurarea activității ( combustibili , birou , abonamente telefonice , protocol ) și așa mai departe . Nu avem nici timpul și nici resursele materiale ( deorece toate aceste platforme trebuie și promovate prin servicii de tip , email marketing , sms marketing , whatsapp marketing , pay-per-click și altele care generează cheltuieli uriașe la un număr atat de mare de platforme care trebuiesc susținute simultan ) pentru a susține o astfel de activitate .

3. VI SE PARE SCUMPĂ OFERTA NOASTRĂ ? Dacă oferta noastră vi se pare scumpă , NU ne deranjați cu oferte absurde și discuții contradictorii . NOI ȘTIM CAT AM INVESTIT ȘI CAT AM MINCIT și ca atare știm de ce solicităm o anumită sumă de bani . Dacă nu vă interesează pe dumneavoastră oferta noastră nu este nici o problemă , o să intereseze pe altcineva . Este cea mai bună afacere posibilă la această oră .

4. PUTEȚI FACE ȘI DVS ASTA ? Da , este posibil să puteți face și dumneavoastră aceste platforme , însă garantat prețul final la care o să ajungeți va fi de cel puțin 5-6 ori mai mare decat prețul solicitat de către noi ( știm ce spunem că avem 16 ani de experiență în domeniu ) și nu în ultimul rand o să dureze foarte mult timp ( minim 6-8 luni ) , timp în care cel care a cumpărat de la noi va fi mult înainte și nu o să mai poată fi ajuns din urmă indiferent de volumul de muncă depus și investiția materială care o să o faceți .

5. SE POATE CAȘTIGA MAI MULT DIN ACEASTĂ AFACERE ? DA . Noi am făcut doar niște calcule estimative total pesimiste ,astfel încat să nu fim considerați visători . Realist se poate ajunge la 15-50.000 de abonați care să plătească fiecare sume între 10 și 200 de euro ( în funcție de pachetele de servicii oferite de către dumneavoastră ) și ca atare se poate ajunge la încasări astronomice în fiecare lună .

SUNTEM DESCHIȘI LA DISCUȚII CONSTRUCTIVE ȘI LOGICE DAR NU ȘI LA ABORDĂRI GEN COCALARI SAU ATOATEȘTIUTORI .... Vă mulțumim pentru înțelegere .

 

Locație
Județ
Nu este disponibil
Programul de lucru de astăzi nu este disponibil
 • Luni

  Open 24h

 • Marți

  N/A

 • Miercuri

  N/A

 • Joi

  N/A

 • Vineri

  N/A

 • Sâmbătă

  N/A

 • Duminică

  N/A

 • octombrie 19, 2021 3:06 pm local time

Date de contact
Contact